Categories
Annual meetings history Members news

Gör din röst hörd inför årsmötet 2018

Vi i AMSAT-SMs styrelse vet att intresset för att deltaga på AMSAT-SM årsmöte är lågt och det är något som vi tyvärr delar med många andra föreningar idag. Vi har dock de senaste åren fått många nya medlemmar genom den direktregistrering vi har på hemsida vilket är mycket glädjande!

Styrelsen uppmanar nu alla er medlemmar att på enklaste möjliga sätt stödja oss i styrelsen genom att skicka in ett mail till info@amsat.se där ni (om ni samtycker såklart…) ger oss fullmakt till omval av styrelsen.

Det finns såklart även möjlighet att deltaga på själva årsmötet vilket också görs via föranmälan på mail. Läs mer här.

73 från styrelsen genom Lars SM0TGU

By SM0TGU

Webmaster and member of the AMSAT-SM steering group.

Leave a Reply

Your email address will not be published.