Categories
Antennas

VHF/UHF Diplexer till dual band yagi KW4FB

Beställningen pågår under september 2018 och de som varit intresserade blir kontaktade sedan.
Tack för visat intresse!

För ett tag sedan (december 2017) gick jag ut med en förfrågan att beställa byggsatser för en liten diplexer enligt följande:
http://kw4fb.com/micro-diplexer/

Då blev det inte av, men jag gör ett nytt försök nu!  Om du är intresserad så skicka ett mail till info@amsat.se. Ingen förbetalning krävs utan jag kommer att beställa hem allt och sedan sälja per färdig byggsats (PCB och komponenter) för självkostnadspris.

Jag behöver en volym på ca. 10 st för att det ska gå att lägga beställning.

Vad ska man ha denna till då? Jo om du har en dualband yagi eller annan antenn och behöver splitta på anslutning till VHF och UHF.  Eller om du har två antenner uppe i masten men bara vill ha en antennkabel upp från chacket.  Observera att den är specad till max 10 watt och är främst tänkt för portabelt bruk.  Priset kommer dock bli mycket billigare än att köpa en fabriksbyggd diplexer.

73
Lars SM0TGU

By SM0TGU

Webmaster and member of the AMSAT-SM steering group.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *