Categories
Antennas

70cm GP och LNA från LA4FPA

Erling Johnsen LA4FPA skickade in följande information till AMSAT-SM:

Photo: Erling Johnson
Photo: Erling Johnson
Jeg ble litt inspirert av ditt innlegg om 70cm GP antenne og preamp. Og resultatet overasket meg mycket. Gjorde noe tester av  FO-29. Hadde mycket bra signal på hele passet. Begynte å bli lite samre under 7 grader. Ville gå lite videre med prosjektet .Så jeg bygget min egen preamp.  Kjøpte et lite 70cm kit på Ebay til 10 dollar. Dog inte mycket bra bandpassfilter. Måling viste 23dB gain på 435MHz.
Det er ingen bypass funktion på min preamp. RX only. Next step er å teste antenne og preamp i hop med min RTL dongle och SDR sharp.
Erling Johnsen
LA4FPA
Satellitemanager NRRL

By SM0TGU

Webmaster and member of the AMSAT-SM steering group.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *