Kategorier
Antenner

M2 LEO-Pack yagi antenna

M2 LEO-pack yagis. I bakgrunden syns även deras 2/70 omni-antenner.
M2 LEO-pack yagis. I bakgrunden syns även deras 2/70 omni-antenner.

M2 System Antennas har släppt en ny uppsättning cirkulära yagis i ett paket som de kallar LEO-Pack. Det är inte ofta det kommer ut speciella produkter för satellit så därför uppmärksammar vi dessa. Just nu finns ett erbjudande tillsammans med AMSAT i USA och de säljs där för 499 US$. Då måste man dock vara medlem i AMSAT USA vilket kostar ca. 45 US$. Min gissning är att priset kommer bli minst 600 US$ för oss i Sverige inkl. frakt, tull och moms. Kostar det så smakar det brukar det heta…

M2_LEO-pack_antennas_small

Mera info på AMSATs shop: http://store.amsat.org/catalog/product_info.php?products_id=123

Av SM0TGU

Webmaster and member of the AMSAT-SM steering group.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *