Kategorier
Medlemsnyheter

AMSAT-SM donerar 100 EUR till Mike DK3WN

AMSAT-SM styrelse har beslutat att donera 100 EUR till Mike Rupprecht, DK3WN, för hans utmärkta arbete under åren med avkodningsprogram för telemetri från amatörradiosatelliter. Har har bidragit till ökad förståelse för telemetrimottagning och hjälp både studenter och radioamatörer. Dessutom innehåller hans hemsida senaste nytt runt telemetri och en alltid aktuell frekvenslista.

AMSAT-SM stadgar punkt 2 kan anses gälla som bakgrund för besultet:
”…vars ändamål är att främja tekniskt framåtskridande, främst inom satellitkommunikation och rymdteknologi genom att bland radioamatörer stimulera intresset för forskning och vetenskap, speciellt inom området avancerad radiokommunikation.”

DK3WN hemsida finner du här.

Styrelsen
2018-02-09

Av SM0TGU

Webmaster and member of the AMSAT-SM steering group.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *